Volledige begeleiding Van A t/m Z in het aanschaffen van de juiste vloer – Voor maar €49,95

info@htvloerenadvies.nl

Vloeradvies Rijswijk

 Onze expertise verdient zich gegarandeerd terug!

  Persoonlijk vloeradvies.

 100% tevredenheidsgarantie.

Vloeradvies Rijswijk

Vloeradvies nodig in Rijswijk?

 

Heb je vloeradvies nodig in Rijswijk en omstreken? Dan ben je hier gegarandeerd aan het juiste adres. Bij HT Vloeren Advies weten we als geen ander dat de keuze voor een geschikte vloer in huis behoorlijk lastig kan zijn.

Denk bijvoorbeeld aan de verschillende kamers in huis, waarvan de meeste totaal andere doeleinden hebben. Daarnaast dien je rekening te houden met andere factoren waaronder kinderen en huisdieren. Wat extra hulp van een ervaren persoon is vaak dus ook geen overbodige luxe.

Vloeradvies Rijswijk

Hieronder vind je meer informatie betreft de meest relevante kenmerken en eigenschappen van drie verschillende vloertypes. Heb je vragen? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen.

Hoe kies je de perfecte vloer?

Stel je wilt binnenkort een nieuwe vloer in huis gaan leggen, Dan is het van belang dat je voor jezelf een aantal praktische vragen kunt beantwoorden. Op basis van je gegeven antwoorden weet je vervolgens beter welke vloer bij je wensen en behoeften past. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Hoeveel budget is er?
 • Welke kamers en ruimtes krijgen een nieuwe vloer?
 • Hoeveel oppervlakte vloer heb je nodig?
 • Wonen er ook kinderen en/of huisdieren in huis?

Met het antwoord op bovenstaande vragen ontstaat een soort basis van het uiteindelijk vloeradvies dat wij aan veel van onze klanten geven. Deze fase bestaat meestal ook uit het maken van een aantal cruciale afwegingen. Let bij de keuze voor een nieuwe vloer dus niet alleen op het uiterlijk, maar denk zeker ook aan de praktijk.

Verschillende vloertypes

Hieronder vind je vloeradvies voor drie gangbare vloertypes. Elke vloer is gemaakt van een ander soort materiaal. Hierdoor kunnen ook de voor- en nadelen behoorlijk verschillen van elkaar.

Daarnaast bestaan er natuurlijk ook flinke prijsverschillen tussen vloertypes. De prijs van onder anderen PVC-, lamelparket en laminaatvloeren is in eerste instantie terug te voeren op de verschillende materialen. Echter vertelt de prijs per vierkante meter vaak ook het een en ander over de kwaliteit van de vloer.

Laminaat vloeradvies Rijswijk

De dikte van een laminaatvloer bepaalt doorgaans de mate van duurzaamheid. Ook bepaalt de dikte van het laminaat hoeveel geluid de vloer maakt als er bijvoorbeeld over de vloer wordt gelopen.

Verder zijn de structuur en het patroon vaak bepalend voor de uitstraling van een laminaatvloer. Soms heeft laminaat een voelbare structuur waardoor het aanvoelt als een echte houten vloer. Andere laminaatvloeren hebben een doorlopend patroon waardoor de vloer een uniek karakter krijgt.

De voordelen van laminaat vloeren

 • Snelle installatie.
 • Goedkoop en vlekbestendig.
 • Makkelijk te onderhouden.
 • Krasbestendig en duurzaam.
 • Geschikt voor vloerverwarming.

PVC vloeradvies Rijswijk

PVC vloeren bestaan uit kunststof en beschikken hierdoor over een aantal kenmerkende eigenschappen. Een PVC vloer kan bijvoorbeeld prima tegen water waardoor je dit type vloer voor bijna elke ruimte in huis kunt gebruiken. Hiermee biedt een kunststof vloer ook direct een uitstekend alternatief voor een houten vloer.

Kunststof kenmerkt zich door het robuuste oppervlakte met een slijtvast oppervlakte. Samen met de zachte structuur van het materiaal maakt dat gezinnen met jonge kinderen hier vaak de voorkeur aan geven. Ook speelt de minimale geluidvorming en duurzaamheid van het materiaal een belangrijke rol bij deze keuze.

De voordelen van kunststof vloeren

 • Slijtvast en brandvertragend.
 • Geschikt voor vloerverwarming.
 • Duurzaam en vochtbestendig.
 • Makkelijk te onderhouden.
 • Hygiënisch en vochtbestendig.

Lamelparket vloeradvies Rijswijk

Lamelparket is een bekende term voor drielaags houten vloeren. De toplaag wordt ook wel de zichtzijde of slijtlaag genoemd. Deze bestaat vaak uit massief hout. De basislaag of onderste twee lagen wordt gemaakt van een kruislings verlijmd multiplex. Dit zorgt ervoor dat een lamelparketvloer vaak een natuurlijk karakter krijgt.

De voordelen van lamelparket vloeren

 • Slijtvast en duurzaam.
 • Makkelijk te verhuizen.
 • Geen kieren tussen planken.
 • Makkelijk te onderhouden.
 • Geschikt voor vloerverwarming.

 

Vloeradvies Rijswijk
Vloeradvies Rijswijk
Vloeradvies Rijswijk
Vloeradvies Rijswijk

Laat je terugbellen door onze experts

N

Laminaatvloeren

Laminaatvloeren bestaan tegenwoordig in de meest uiteenlopende soorten en stijlen. Laminaat

N

Lamelparket

Lamelparket is een verzamelnaam voor houten vloeren die zijn samengesteld uit meerdere lagen.

N

Ondervloer

Door een kwalitatieve ondervloer te plaatsen kun je de levensduur van je  vloer behoorlijk verlengen.

N

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn kunststof vloeren met onwijs interessante voordelen.  (Click of Plak)

N

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een duurzame en tevens zuinig manier om je huis te verwarmen.

N

Vloerverkoeling

Bovendien kun je dankzij deze systemen behoorlijk wat stookkosten besparen.