Volledige begeleiding Van A t/m Z in het aanschaffen van de juiste vloer – Voor maar €49,95

info@htvloerenadvies.nl

Vloerenadvies Wateringen

 Onze expertise verdient zich gegarandeerd terug!

  Persoonlijk vloeradvies.

 100% tevredenheidsgarantie.

Vloerenadvies Wateringen

Vloerenadvies nodig in Wateringen?

Vloeradvies nodig in Wateringen? Bij HT Vloeren Advies helpen wij je graag verder met het uitzoeken van de perfecte vloer in huis.

Vloeradvies nodig in Wateringen? Geen zorgen! Bij HT Vloeren Advies helpen wij je graag verder. Wij weten donders goed hoe moeilijk de keuze van een nieuwe vloer in huis soms kan zijn.

Zo heeft bijvoorbeeld elke kamer in huis andere doeleinden, waardoor je misschien niet in elke kamer dezelfde vloer kunt leggen. Daarnaast zul je ook rekening moeten houden met eventuele kinderen en/of huisdieren. Wat externe hulp van een ervaren iemand komt meestal dus wel van pas.

Vloerenadvies Wateringen

Hieronder geven wij vloeradvies betreft een aantal belangrijke kenmerken en eigenschappen van drie verschillende vloeren. Heb je tussendoor vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij geven namelijk de voorkeur aan persoonlijk advies, zodat wij onze expertise optimaal kunnen inzetten.

Hoe werkt de praktijk?

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe vloer in huis te gaan leggen? Dan is het van belang dat je jezelf hierbij een aantal praktische vragen gaat stellen. Op basis van je antwoorden, kun je vervolgens beter de juiste vloer uitzoeken. Denk bijvoorbeeld aan vragen zoals:
● Wat is het budget voor de vloer?
● Welke kamers in huis krijgen een nieuwe vloer?
● Hoeveel vierkante meter vloer heb je nodig?
● Wonen er kinderen en/of huisdieren in huis?

Door deze vragen te beantwoorden creëren wij als het ware de fundering van het vloeradvies dat wij uiteindelijk aan onze klanten geven. Tijdens deze fase worden meest ook beslissende afwegingen gemaakt. Val dus niet direct voor het prachtige uiterlijk van een bepaalde vloer, maar denk ook aan de praktische gevolgen van zo’n vloerkeuze.

Verschillende vloerenadvies Wateringen

Op deze pagina geven wij vloeradvies voor drie soorten vloeren. Elk vloertype wordt gemaakt van een ander materiaal. Dit zorgt ervoor dat ook de voor- en nadelen behoorlijk kunnen verschillen.

De prijsverschillen tussen PVC-, lamelparket en laminaatvloeren zijn in eerste instantie terug te voeren op de verschillende materialen. Echter vertelt het prijsverschil van een specifieke vloer vaak ook genoeg over de kwaliteit van de vloer.

Verder ziet het uiterlijk van het ene type vloer er vaak nóg mooier uit dan andere vloertypes. Laat dit geen beslissende factor zijn, want in de praktijk is de mooiste vloer ook niet altijd de meest praktische vloer.

Laminaat vloerenadvies Wateringen

Laminaatvloeren behoren tot de meest bekende vloeren ter wereld. Laminaat kent dan ook diverse stijlen die zich vooral onderscheiden in uiterlijke kenmerken. Denk bijvoorbeeld aan de dikte en de structuur van de vloer, maar patronen en coatings kunnen ervoor zorgen dat een laminaatvloer een totaal ander karakter krijgt.

De mate van duurzaamheid wordt grotendeels door de dikte van de vloer bepaald. Daarnaast bepaalt de dikte van het laminaat hoeveel geluid de vloer produceert. Verder spelen vooral de structuur en het patroon een bepalende rol betreft de uitstraling van een laminaatvloer.

Soms beschikt laminaat over een robuuste structuur waardoor het oppervlakte als een echte houten vloer kan aanvoelen. Ook hebben sommige laminaatvloeren een doorlopend patroon. Dit geeft een simpele laminaatvloer ineens een uniek karakter. Uiteindelijk wordt de slijtvastheid van een laminaatvloer door de bovenste laag bepaalt. Het is dus ook afhankelijk van de dikte van deze toplaag, in welke ruimte het laminaat gelegd kan worden.

De voordelen van een laminaatvloer

● Snelle installatie.
● Goedkoop en vlekbestendig.
● Makkelijk te onderhouden.
● Krasbestendig en duurzaam.
● Geschikt voor vloerverwarming.

PVC vloeradvies Wateringen

Een PVC vloer kenmerkt zich door het hoogwaardige kunststof materiaal waar deze vloeren van worden gemaakt. Dit geeft PVC vloeren een aantal kenmerkende eigenschappen ten opzichten van bijvoorbeeld laminaatvloeren. Een PVC vloer kan bijvoorbeeld beter tegen vocht waardoor deze vloer zich prima verleent voor elke ruimte in huis. Ook biedt een kunststof vloer vaak een uitstekend alternatief voor een houten vloer.

Het slijtvaste materiaal kenmerkt zich door een relatief zacht oppervlakte. Dit gecombineerd met de duurzaamheid van kunststof maakt dat PVC vloeren door gezinnen met jonge kinderen worden geselecteerd. Bovendien speelt ook de minimale geluidvorming en stevigheid van de kunststof vloer een belangrijke rol bij de aanschaf van een nieuwe vloer.
PVC vloeren zijn nagenoeg geluidsloos waardoor elke voetstap gedempt wordt zodra er iemand over de vloer loopt. Dit heeft er vooral mee te maken dat een PVC vloer meestal direct op de ondergrond worden gelegd. Het is dus geen vereisten om bijvoorbeeld eerst een ondervloer te leggen.

De voordelen van een PVC vloer

● Duurzaam en vochtbestendig.
● Makkelijk te onderhouden.
● Hygiënisch en vochtbestendig.
● Slijtvast en brandvertragend.
● Geschikt voor vloerverwarming.

Lamelparket vloeradvies Wateringen

Lamelparket is een overkoepelende term voor houten vloeren die bestaan uit meerdere lagen. De bovenste laag, ook wel zichtzijde of slijtlaag genoemd, bestaat meestal uit massief hout. De basislaag of onderste laag wordt meestal van een kruislings verlijmd multiplex gemaakt. Hierdoor krijgt een lamelparketvloer een robuust en natuurlijk karakter, zonder dat je hierbij kieren tussen de planken kunt zien.

Deze vloeren zijn tegenwoordig beschikbaar in verschillende houtsoorten. Let goed op want hierbij draait het dus om de bovenste laag van de vloer. De toplaag bestaat vaak namelijk uit bekende houtsoorten zoals eiken, beuken en kersen. Lamelparket vloeren zijn tegenwoordig ook beschikbaar in Afrikaanse houtsoorten. Bekende houtsoorten uit Afrika zijn bijvoorbeeld Ovangkol, Sapeli en Afzelia.

De voordelen van lamelparket vloeren

● Geen kieren tussen de planken.
● Geschikt voor vloerverwarming.
● Voordelig en duurzaam.
● Makkelijk te onderhouden.
● Slijtvast.

Vloerenadvies Wateringen
Vloerenadvies Wateringen
Vloerenadvies Wateringen
Vloerenadvies Wateringen

Laat je terugbellen door onze experts

N

Laminaatvloeren

Laminaatvloeren bestaan tegenwoordig in de meest uiteenlopende soorten en stijlen. Laminaat

N

Lamelparket

Lamelparket is een verzamelnaam voor houten vloeren die zijn samengesteld uit meerdere lagen.

N

Ondervloer

Door een kwalitatieve ondervloer te plaatsen kun je de levensduur van je  vloer behoorlijk verlengen.

N

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn kunststof vloeren met onwijs interessante voordelen.  (Click of Plak)

N

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een duurzame en tevens zuinig manier om je huis te verwarmen.

N

Vloerverkoeling

Bovendien kun je dankzij deze systemen behoorlijk wat stookkosten besparen.