Volledige begeleiding Van A t/m Z in het aanschaffen van de juiste vloer – Voor maar €49,95

info@htvloerenadvies.nl

Vloerenadvies

Twijfel je ? Laat je terugbellen!

     Laminaatvloeren

Laminaatvloeren

Koop altijd een laminaat met een waterresistentie. Dat voorkomt een koop ellende. Bij laminaat is de click verbinding en de toplaag het belangrijkste . Er is maar weinig  laminaat met een goede click verbinding.

Laminaatvloeren bestaan tegenwoordig in de meest uiteenlopende soorten en stijlen. De diversiteit van laminaat merk je aan onder andere de kwaliteit van het materiaal, het uiterlijk, de dikte en de structuur spelen hierbij een belangrijke rol. Sommige laminaatvloeren zijn haast niet van een echte houten vloer te onderscheiden.

Laminaat beschikt soms zelfs over een voelbare structuur zodat het materiaal net aanvoelt als een echte houten vloer. Let bij laminaat vooral op de dikte van de plank: hoe dikker de plank is, hoe duurzamer de laminaatvloer is en hoe minder geluid de vloer maakt.

     PVC VLoeren

PVC Vloeren

Pvc vloeren zijn van kunststof met interessante voordelen. Deze vloeren zijn vochtbestending, waardoor ze in iedere ruimte geplaatst kunnen worden. Wij adviseren een zwevende pvc vloer. De betonnen ondervloer moet wel vlak zijn. Het voordeel van zwevend plaatsen is, dat men praktisch met hoge te egaliseren.

Men kan pvc dan ook makkelijk vervangen. Een plakvloer daartegen kan men niet vervangen, omdat hij verlijmd zit aan de betonnen vloer. Men trekt dan alle egalisatie mee. Als u een pvc vloer zelf wilt plaatsen, dan raden wij u een zwevende pvc vloer aan. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een stanleymes .

Verder zijn PVC vloeren onwijs makkelijk in onderhoud en zul je dus binnen no-time klaar zijn met het schoonmaken van deze vloeren.

    Lamelparketvloeren

Lamelparketvloeren

Lamelparket is een verzamelnaam voor houten vloeren die zijn samengesteld uit meerdere lagen. De bovenste laag van lamelparket wordt ook wel de zichtzijde of de slijtlaag genoemd. Deze laag bestaat vrijwel altijd uit een vorm van massief hout.  

De basislaag of onderzijde wordt doorgaans gemaakt van een kruislings verlijmd multiplex. Dankzij deze meerdere lagen zorgt een lamelparketvloer vaak voor een natuurlijke look op de kamer waar het komt te liggen. Lamelparket is tegenwoordig in diverse soorten en stijlen verkrijgbaar.

Naast bijvoorbeeld houtsoorten zoals eiken, beuken en kersen worden ook steeds vaker Afrikaanse houtsoort in lamelparket verwerkt. Denk hierbij aan soorten waaronder bijvoorbeeld Ovangkol, Sapeli en Afzelia.

 

    Ondervloeren

Ondervloeren

Bij HT Vloeren Advies geven wij niet alleen vloeradvies, maar kunnen klanten ook geadviseerd worden bij het kiezen van de juiste ondervloer.

Deze keuze is in veel gevallen minimaal net zo belangrijk en wordt nog altijd veel over het hoofd gezien. Door een kwalitatieve ondervloer te plaatsen kun je de levensduur van je nieuwe vloer behoorlijk verlengen.

     Vloerverwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een duurzame en tevens zuinig manier om je huis te verwarmen. Toch zijn er nog altijd veel misverstanden over de werking van vloerverwarming.

Bij HT Vloeren Advies kun je terecht om eventuele mythes omtrent dit onderwerp te ontkrachten.

       Vloerkoeling

Vloerkoeling

Bovendien kun je dankzij deze systemen behoorlijk wat stookkosten besparen tijdens de wintermaanden. Dit geldt natuurlijk ook gewoon voor de vloerkoeling in de zomermaanden.

Wil je meer weten over een bepaald type vloerverwarming of vloerkoeling? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen.